Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012

Γιορτή Υγείας στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης


Μία πρωτότυπη εκδήλωση με θέμα «Γιορτή Υγείας» διοργανώνεται σήμερα, Τετάρτη 14 Μαρτίου, (17.30 – 22.00), στο νέο κτίριο του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης (Μ2), στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» στο πλαίσιο του 8ου Πανελληνίου Συνεδρίου Αθηροσκλήρωσης.

Με σλόγκαν «Τα καλύτερα για την καρδιά μας», η Εταιρεία Αθηροσκλήρωσης Βορείου Ελλάδος προσκαλεί το κοινό της πόλης σε μία ανοιχτή γιορτή και δίνει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να ενημερωθούν για τη διατροφή, η οποία πρέπει να είναι προσεγμένη από την παιδική ακόμα ηλικία, την πρόληψη και τον υγιεινό τρόπο ζωής, παράγοντες που δρουν ενάντια στην Αθηροσκλήρωση.
Οι προσκεκλημένοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να γευτούν υγιεινά προϊόντα μεγάλων εταιρειών, να δοκιμάσουν φυσικά καλλυντικά και να ενημερωθούν για το σωστό τρόπο άσκησης από επαγγελματίες του είδους (γυμναστήρια, σχολές χορού).

Επιπλέον, θα μπορούν να παρακολουθήσουν ομιλίες επιφανών επιστημόνων (διατροφολόγων, ψυχολόγων, καρδιολόγων), οι οποίοι θα δώσουν συμβουλές για έναν καλύτερο τρόπο ζωής και θα μοιραστούν τρόπους για τη σωστή προστασία και λειτουργία της καρδιάς. Τέλος, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την βραβευμένη χορωδία των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη, σε μία εκδήλωση που θα προσφέρει χαρά και ευεξία. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η επίσημη τελετή έναρξης του Συνεδρίου.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...