Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης υπολογιστών στο δήμο Νεάπολης



Ξεκίνησε η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων ανέργων για τη συμμετοχή τους σε επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης διάρκειας 100 ωρών, σε Βασικές Δεξιότητες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ). Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Παρασκευή 25 Μαΐου 2012.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ωφελούμενοι είναι 1.900 άνεργοι ή επιδοτούμενοι άνεργοι από την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης. Αυτοί, μετά την ολοκλήρωση της κατάρτισης και τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις πιστοποίησης, θα εισπράξουν από τον ΟΑΕΔ εκπαιδευτικό επίδομα ύψους 500 ευρώ.

Αντικείμενο κατάρτισης και πιστοποίησης είναι οι Βασικές Δεξιότητες Χρήσης Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) διάρκειας 100 ωρών. Για την συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης απαιτούνται ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, Αριθμός Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου, Αριθμός Δελτίου Ανεργίας και IBAN Τραπεζικού Λογαριασμού Εθνικής Τράπεζας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση μέσω της ιστοσελίδας www.voucher.gov.gr ή www.oaed.gr ή να απευθυνθούν στους Συμβουλευτικούς Σταθμούς του Δήμου Νεάπολης-Συκεών.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...