Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Δωρεάν εμβολιασμοί για ανασφάλιστα παιδιά στον Βύρωνα


Με πολλές μορφές και διάφορους τρόπους επεκτείνονται το Κοινωνικό Ιατρείο όπως και το Κοινωνικό Φαρμακείο, από περισσότερους δήμους και φορείς.

Η νέα πρωτοβουλία αφορά το Δήμο Βύρωνα από τον οποίο προέρχεται και βέβαια είναι πολύ σημαντική, όπως και όλες αυτού του είδους που έχουν προηγηθεί.

Συγκεκριμένα, δωρεάν εμβολιασμούς όλων των ανασφάλιστων παιδιών Ελλήνων και μεταναστών της πόλης, διοργανώνει ο Δήμος Βύρωνα. Στην προσπάθεια αυτή για το συγκεκριμένο σκοπό ο Δήμος Βύρωνα βρήκε υποστηρικτές και συνεργάτες το Πανεπιστήμιο Αθηνών, το ΕΣΥ και την Κοινωφελή μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Αποστολή Άνθρωπος».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση μπορούν να απευθύνονται στον αντιπρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ιωάννη Φωτιάδη στο τηλέφωνο 6977620123 ή στο Γραφείο Δημάρχου με την κυρία Λίτσα Θεωνά στο τηλέφωνο 210-7662555.

Η πρωτοβουλία αυτή επίσης «δείχνει» ότι, ο Δήμος Βύρωνα περιβάλλει με στοργή και ανθρωπιά όλους τους δημότες του. Δεν κάνει διακρίσεις σε μετανάστες και Έλληνες ή και το αντίστροφο.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...