Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Σύμβουλοι Χωρίς Σύνορα: Oμάδες Υποστήριξης Ανέργων


Η Ελληνική Εταιρία Συμβουλευτικής (ΕΛ.Ε.ΣΥΜ.) και η ομάδα εθελοντικής δράσης "Σύμβουλοι Χωρίς Σύνορα", αναγνωρίζοντας τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η κοινωνία μας, επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στους άνεργους της πόλης μας.

Oι "Σύμβουλοι Χωρίς Σύνορα", ως σύμβουλοι ψυχικής υγείας είναι εξειδικευμένοι στο συντονισμό ομάδων ψυχολογικής υποστήριξης και στη διαχείριση συναισθηματικών δυσκολιών. Στο πλαίσιο αυτό, διοργανώνουν ομάδες ψυχολογικής υποστήριξης για τους ανέργους συμπολίτες μας.

Στόχος τους είναι: να βοηθήσουν στη διαχείριση των ψυχολογικών εντάσεων που προκύπτουν από την ανεργία, να μοιραστούν τους προβληματισμούς, τις σκέψεις και τα συναισθήματα που βιώνονται, να ενεργοποιηθούν στο χώρο της αλληλοϋποστήριξης, να βρούν μαζί λύσεις που ταιριάζουν στον καθένα ξεχωριστά.

Η πρώτη ομάδα θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 2 Απριλίου 2012 και θα πραγματοποιηθούν 10 συναντήσεις, 2ωρης διάρκειας ανά 15 ημέρες.

Ο χώρος διεξαγωγής των ομάδων θα είναι στα γραφεία της Ελληνικής Εταιρίας Συμβουλευτικής, οδός Τζωρτζ 9, Πλατεία Κάνιγγος, Aθήνα.

Αν νοιώθετε ότι μπορείτε να βοηθηθείτε από τις υπηρεσίες της ομάδας "Σύμβουλοι Χωρίς Σύνορα", απευθυνθείτε (για να δηλώσετε συμμετοχή) στο τηλέφωνο 6944050021 ή στο e mail: infohac@yahoo.gr

Από την Κρυσταλία Πατούλη, δημοσιογράφο - Σύμβουλο Ανθρώπινων Σχέσεων, μέλος της ΕΛ.Ε.ΣΥΜ. via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...