Πέμπτη, 10 Μαΐου 2012

Δεκαήμερο προσφορών στα καταστήματα του κέντρου της Αθήνας


Δεκαήμερο ανοιξιάτικων προσφορών σε όλα τα καταστήματα του κέντρου της Αθήνας θα ισχύσει από την Πέμπτη 17 έως το Σάββατο 26 Μαΐου 2012.

Η δράση υπάγεται στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του εμπορικού κέντρου για την αναβάθμιση της Αθήνας και την τόνωση της αγοραστικής κίνησης. Στην πρόσκλησή του προς τους εμπόρους ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών ζητάει να συμμετέχουν «αξιοποιώντας το συγκριτικό πλεονέκτημα της προσφοράς εμπορευμάτων απ' όλα τα καταστήματα σε καθορισμένο χρονικό διάστημα, αντί των προσφορών σε διαφορετικές, ανά κατάστημα, περιόδους» και να διαθέσουν τα ανοιξιάτικα είδη σε ελκυστικές τιμές, προσελκύοντας τους καταναλωτές.

Η πρωτοβουλία του Συλλόγου, ως συνέχεια της δράσης «Παρασκευή στην Αθήνα» που ολοκληρώθηκε, θα υποστηριχθεί από τον δήμο Αθηναίων και την «Τεχνόπολις Α.Ε», με την καλύτερη δυνατή οργάνωση του δημόσιου χώρου και με τη διοργάνωση εκδηλώσεων.

Σημειώνεται ότι για να είναι σύννομη η συμμετοχή των εμπόρων στο δεκαήμερο απαιτείται η γνωστοποίηση των προσφορών, στη Νομαρχία και τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...