Πέμπτη, 10 Μαΐου 2012

Δωρεάν συμβουλές για σπουδές σε πανεπιστήμια του εξωτερικού στο Ηράκλειο

Δωρεάν συμβουλές για σπουδές σε πανεπιστήμια του εξωτερικού

Αφουγκραζόμενη την οικονομική δυσχέρεια και την υψηλή ανεργία της χώρας μας και ιδιαίτερα της Κρήτης, η iCon International Training (www.icon.gr) αποφάσισε να πραγματοποιήσει στο Ηράκλειο μια ενημερωτική εκδήλωση με δωρεάν είσοδο.

Είναι ευκαιρία για κάθε νέο εργαζόμενο και μη, που ενδιαφέρεται να αποκτήσει έναν ανταγωνιστικό τίτλο σπουδών με διεθνή αναγνώριση και παράλληλα ένα εισιτήριο για επαγγελματική σταδιοδρομία, να δηλώσει συμμετοχή άμεσα!

Αν λοιπόν σας ενδιαφέρει ένας σημαντικός και αυθεντικός  τίτλος σπουδών επιπέδου προπτυχιακού, μεταπτυχιακού, διδακτορικού, είτε σε μορφή ευέλικτης εμπλουτισμένης μάθησης, δηλαδή χωρίς να φύγετε από τον τόπο σας, χωρίς να αφήσετε τη δουλειά σας, χωρίς ταλαιπωρία και περιττά έξοδα, είτε στο εξωτερικό (εξεύρεση Πανεπιστημίου, διαδικασίες αιτήσεων, εγγραφή, διαμονή), δηλώστε συμμετοχή στην δωρεάν εκδήλωση συμβούλευσης και  ενημέρωσης που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο στις 16/5.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

18:00-19:00 εξατομικευμένη συμβούλευση από έμπειρα στελέχη μας

19:00-19:10 διάλειμμα για μπουφέ

19:10-19:40 αναλυτική παρουσίαση των προγραμμάτων σπουδών

19:40-21:00 συμπληρωματικός χρόνος για εξατομικευμένη συμβούλευση

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν προγράμματα για τις επόμενες ενάρξεις Ιουλίου και Σεπτεμβρίου 2012 των προγραμμάτων των Πανεπιστημίων διαφόρων χωρών, όπως του Leicester (Λέστερ), του Heriot Watt  Εδιμβούργου, αλλά και των Πανεπιστημίων Salford, Bournemouth, HZeeland University και άλλων.

Για κράτηση θέσεων, λόγω περιορισμένου αριθμού, απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 210 – 92 48 534, 210 – 92 48 065, και στα www.icon.gr και info@icon.gr

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...