Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2012

Δωρεάν είσοδος στο δημοτικό κολυμβητήριο Τούμπας


Ανοιχτό θα είναι και τα Σάββατα το Δημοτικό Κολυμβητήριο Τούμπας κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου. Συγκεκριμένα από τις 23 Ιουνίου έως και την 1η Σεπτεμβρίου η πισίνα θα διατίθεται δωρεάν για το κοινό από τις 08:00 έως τις 15:00.

Την απόφαση αυτή έλαβε ο δήμος Θεσσαλονίκης, προκειμένου να δώσει μία επιπλέον διέξοδο σε όσους επιλέξουν να μείνουν στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Στο Δημοτικό κολυμβητήριο Τούμπας λειτουργούν τμήματα υδρογυμναστικής υψηλής επιβάρυνσης –aqua aerobic, υδρογυμναστικής χαμηλής επιβάρυνσης, εκμάθησης κολύμβησης παίδων - εφήβων (προχωρημένων και αρχαρίων) και Ακαδημία.

Δωρεάν μπορούν να κάνουν χρήση της πισίνας οι μακροχρόνια άνεργοι, οι πολύτεκνοι (γονείς και τέκνα), οι δικαιούχοι βιβλιαρίων υγείας (απορίας), τα μέλη μονογονεϊκών οικογενειών, οι ηλικιωμένοι (άνω των 65 ετών) και τα άτομα με αναπηρία 67% και άνω, καθώς στο Δημοτικό Κολυμβητήριο υπάρχει ο απαραίτητος εξοπλισμός και η κατάλληλη υποδομή για την άθληση και των ΑμεΑ.

Στις κατηγορίες με έκπτωση 50% συμπεριλαμβάνονται οι μαθητές, φοιτητές, σπουδαστές ιδιωτικών και Δημόσιων ΙΕΚ, στρατευμένοι, δημοτικοί υπάλληλοι, σύζυγοι και ανήλικα τέκνα αυτών.

Για πληροφορίες και εγγραφές στο Δημοτικό Κολυμβητήριο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 2310.907.711 από τις 08.00 έως τις 22.00, τις εργάσιμες ημέρες.

Αλλαγή ωραρίου για τους θερινούς μήνες και στα γήπεδα τένις του Αθλητικού Πάρκου Γαλαξία (Μαρτίου και Δελφών). Οι εγκαταστάσεις είναι ανοιχτές από τις 14:00 έως τις 22:00, από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Πληροφορίες-κρατήσεις γηπέδων στο τηλέφωνο 2310. 850.242.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...