Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Στην Ισπανία για 10 μήνες, με όλα τα έξοδα πληρωμένα από το Δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Θέλεις να ζήσεις στην Ισπανία για 10 μήνες; Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου θα σε στείλει

Τη δυνατότητα να ζήσει στην Ισπανία για δέκα μήνες, προσφέροντας εθελοντική εργασία δίνει σε έναν νέο ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου, στο πλαίσιο του προγράμματος της Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας - EVS.

Συγκεκριμένα η Αντιδημαρχία Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας και το Κέντρο Πληροφόρησης Νέων του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου αναζητούν έναν νέο ή νέα για συμμετοχή σε εγκεκριμένο EVS στην Ισπανία, διάρκειας από 5 Νοεμβρίου 2012 έως 5 Σεπτεμβρίου 2013.

Η δράση χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα "Νέα Γενιά σε Δράση" και καλύπτει διαμονή και διατροφή κατά 100% και αεροπορικά εισιτήρια κατά 90%. Επιπλέον παρέχονται δωρεάν μαθήματα της γλώσσας της χώρας υποδοχής καθώς και μηνιαίο επίδομα ύψους 105 ευρώ για τα μικροέξοδά του εθελοντή.

Επιθυμητά προσόντα εθελοντή για συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι η βασική γνώση ισπανικών, πολύ καλή χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή και γραφιστικών προγραμμάτων, δυνατότητα παραγωγής newsletter.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους (στα αγγλικά) στο mail: infocenter@kordelio-evosmos.gr ή επικοινωνώντας για κάθε πληροφορία τηλεφωνικά στο: 2310558505

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...