Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Μοίρασαν 15 τόνους πεπόνια στο Δήμο Περιστερίου


Σε μια ακόμη κοινωνική δράση προχώρησε σήμερα ο Δήμος Περιστερίου αφού υποδέχτηκε τους πεπονοπαραγωγούς Προαστίου Καρδίτσας, οι οποίοι έκαναν πράξη τη δωρεά που είχαν προαναγγείλει με δεκαπέντε τόνους πεπόνια για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου.
Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης υποδέχτηκε τον πρόεδρο και τα μέλη του Αγροτικού Συλλόγου πεπονοπαραγωγών Προαστίου Καρδίτσας και τους ευχαρίστησε προσωπικά για την ανθρώπινη πρωτοβουλία που πήραν.

Ο κ. Παχατουρίδης τόνισε ότι τέτοιες πράξεις είναι άξιες πολλών συγχαρητηρίων και ότι αυτό που πρέπει να γνωρίζουν είναι ότι τα προϊόντα θα δοθούν σε ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Ο Δήμαρχος δήλωσε επίσης ότι θα γυρίσει όλη την Ελλάδα για να δημιουργήσει ένα πανελλήνιο δίκτυο κοινωνικής αλληλοπροσφοράς.

Η διανομή των δωρεάν πεπονιών θα γίνει από τους υπάλληλους του Δήμου Περιστερίου αυτή τη βδομάδα στους άπορους της πόλης, στα ΚΑΠΗ και τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου, αλλά και στις οικογένειες και τα άτομα που ενισχύει το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο.


via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...