Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012

Δημοτικό ανταλλακτήριο ρούχων στον δήμο Ελληνικού-ΑργυρούποληςΤην ώρα που η φτώχεια και η ανεργία στην Ελλάδα έχουν αρχίσει να παίρνουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις με απρόβλεπτες κοινωνικές προεκτάσεις οι δήμοι της Αττικής, αλλά και όλης της χώρας, με ιδιαίτερα σημαντικές και οργανωμένες δράσεις, στέκονται δίπλα στους δημότες τους, προσφέροντας δωρεάν τρόφιμα, φάρμακα, ρούχα και εκπαίδευση.


Έτσι, λοιπόν, δημοτικό ανταλλακτήριο ρούχων και ειδών ένδυσης λειτουργεί στον δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης. Πρόκειται για δημοτική πρωτοβουλία σε συνεργασία με ομάδα εθελοντών πολιτών, οι οποίοι ανέλαβαν να συγκεντρώσουν, να ταξινομήσουν και να διαθέσουν καινούργια και μεταχειρισμένα είδη ένδυσης και υπόδυσης σε πολύ καλή κατάσταση καθώς και πολλά άλλα απαραίτητα είδη.

Στόχος της προσπάθειας είναι να εξυπηρετηθούν πρωτίστως κάτοικοι του δήμου οι οποίοι, λόγω σοβαρών οικονομικών δυσκολιών, δεν μπορούν να εξασφαλίσουν αυτά τα είδη. Το ανταλλακτήριο βρίσκεται στην οδό Τριπόλεως 19 στην Αργυρούπολη, και μπορούν να απευθύνοται σε αυτό όλοι οι πολίτες που επιθυμούν να ανταλλάξουν ρούχα ή παπούτσια, τα οποία πλέον δεν χρειάζονται, με κάτι άλλο που μπορεί να τους φανεί χρήσιμο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν, στο δημοτικό ανταλλακτήριο, διαθέσιμα εκτός από ρούχα και παπούτσια, τσάντες και άλλα αξεσουάρ, λευκά είδη σεντόνια και παπλώματα.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...