Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Δωρεά εμβολίων και αναλωσίμων στο Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού από το νοσοκομείο Υγεία


Δωρεάν εμβόλια, υγειονομικό υλικό, εκτυπωτικό μηχάνημα και αναλώσιμα προσέφερε το νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής του Ευθύνης, ενισχύοντας την προσπάθεια του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού.

Οι εκπρόσωποι του ΥΓΕΙΑ παρέδωσαν στο Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού 140 εμβόλια, 50 μπουκάλια οινόπνευμα, 100 κουτιά γάντια μιας χρήσης, ένα οξύμετρο και ένα πολυμηχάνημα με τα αναλώσιμα, παρουσία του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, οδοντιάτρου, εθελοντή του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού, κ. Ιωάννη Μαραγκού και του καρδιολόγου, εθελοντή του ΜΚΙΕ, κ. Γεωργίου Βήχα.

Οι εκπρόσωποι του Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού ευχαρίστησαν το ΥΓΕΙΑ για την ευγενική προσφορά και εξέφρασαν την πεποίθηση ότι η κίνηση αυτή θα δώσει το έναυσμα και σε άλλους φορείς να ευαισθητοποιηθούν στους δύσκολους αυτούς καιρούς προς όφελος όλων των ανθρώπων που έχουν ανάγκη, ενώ παράλληλα εξέφρασαν την ανάγκη τους για εθελοντική προσφορά ιατρών.

Από την πλευρά της η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, κ. Αρετή Σουβατζόγλου δήλωσε «Το ΥΓΕΙΑ, στα 35 και πλέον χρόνια λειτουργίας του, έχει πλήρη συναίσθηση του αυξημένου κοινωνικού του ρόλου και της ευαισθησίας του χώρου που υπηρετεί, ενός χώρου που το αγαθό της υγείας είναι άμεσα συνδεδεμένο με το αίσθημα της ανθρωπιάς και της ευθύνης απέναντι στον συνάνθρωπο. Είναι χρέος μας, σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες να προσφέρουμε ένα ελάχιστο δείγμα βοήθειας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, προκειμένου να διασφαλιστεί το σημαντικότερο αγαθό, η υγεία τους».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...