Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Κοινωνικό Παντοπωλείο στη Δάφνη από την «Αποστολή»


Το τρίτο Κοινωνικό Παντοπωλείο του φιλανθρωπικού οργανισμού «Αποστολή» εγκαινίασε την Πέμπτη ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος στη Δάφνη.

Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος στην ομιλία του τόνισε ότι η «Αποστολή» ως φορέας κοινωνικού έργου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ανοίγει σήμερα τις πόρτες του τρίτου Κοινωνικού Παντοπωλείου δίνοντας την δυνατότητα πρόσβασης σε ακόμη περισσότερους κατοίκους στην πρωτεύουσα και ιδιαίτερα των ασθενέστερα οικονομικά ευνοούμενων συνανθρώπων μας με σκοπό την διευκόλυνση των αναγκών τους και την παροχή ουσιαστικής βοήθειας στον καθημερινό τους αγώνα για επιβίωση.

«Κάθε ελληνικό νοικοκυριό σήμερα βιώνει την στέρηση, τις αντίξοες συνθήκες της οικονομικής κρίσης, την απελπισία και την απόγνωση, την αβεβαιότητα του μέλλοντος. Είμαστε κοντά στα προβλήματα τους, δίπλα τους, να τους στηρίξουμε και να τους ενισχύσουμε» είπε ο Αρχιεπίσκοπος.

«Το Κοινωνικό Παντοπωλείο θα είναι εδώ και θα εξυπηρετεί την τοπική κοινωνία που έχει πληγεί από τη σημερινή σκληρή οικονομική πραγματικότητα. Ευχόμαστε να μην υπάρχουν άλλα κοινωνικά παντοπωλεία» πρόσθεσε και αναφέρθηκε στην ανάγκη συνεργασίας όλων των φορέων, λέγοντας πως είναι ο μόνος τρόπος για να ξεπεραστεί η κρίση.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...