Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Μαθητική Κάρτα Φιλάθλου στην Καβάλα


Μαθητική Κάρτα Φιλάθλου από τον ΑΟ Καβάλας

Η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας ευχαριστεί την ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ και την Β” Βάθμια Εκπαίδευση Καβάλας που ανταποκρίθηκαν στο αίτημα μας προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων του Νομού Καβάλας να παρακολουθούν δωρεάν όλους τους εντός έδρας αγώνες του Α.Ο.Κ.

Συγκεκριμένα η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας ύστερα από την συναίνεση του προέδρου της ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ Γιώργου Τσοκτουρίδη, υπέβαλε αίτημα στο προϊστάμενο της Β” Βάθμιας Εκπαίδευσης Γιώργο Χεριστανίδη, ζητώντας του να στείλει σχετική επιστολή προς όλα τα Γυμνάσια και Λύκεια του Νομού, όπως και έγινε. Ήδη αρκετά Γυμνάσια ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και προσκόμισαν στη Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας λίστα με τα ονόματα των παιδιών και φωτογραφίες αυτών.

Η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας ανέλαβε ήδη την έκδοση των Μαθητικών Καρτών Φιλάθλου και στη συνέχεια θα τις διανείμει στα σχολεία με την συνοδεία του γενικού αρχηγού της ΠΑΕ Κώστα Τσαλίκη και ποδοσφαιριστών της ομάδας, οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα να μιλήσουν και να γνωριστούν με τους μαθητές.

Η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας έχει κατ” επανάληψη δείξει την ευαισθησία της στην δημιουργία νέων γενιών φιλάθλων και ελπίζουμε η πρωτοβουλία μας αυτή να έχει την ανάλογη στήριξη και συμπαράσταση από τα υπόλοιπα Γυμνάσια και Λύκεια της Καβάλας, αλλά και από τους γονείς των μαθητών οι οποίοι θα πρέπει πρώτοι να δώσουν το παράδειγμα στα παιδιά τους και να στηρίζουν μόνο την ομάδα της πόλης μας, τον Α.Ο.Κ.

Στόχος μας είναι, η Μαθητική Κάρτα Φιλάθλου να γίνει πλέον θεσμός και να εκδίδεται από εδώ και μπρος σε κάθε αγωνιστική περίοδο, ώστε να βλέπουμε κάθε χρόνο όλο και περισσότερα παιδιά με τα κυανόλευκα κασκόλ στις κερκίδες του «Ανθή Καραγιάννη».

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...