Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012

Συλλογή παιχνιδιών για ιδρύματα της Θεσσαλονίκης


Μαζεύουμε παιχνίδια "Όλοι μαζί για το παιδί"

Η Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης, η τηλεόραση του ΣΚΑΙ, η Εθνική Τράπεζα, η Ένωση Μαζί για το Παιδί και το Ράδιο Θεσσαλονίκη διοργανώνουν εκδήλωση για τη συλλογή παιχνιδιών, προκειμένου να διατεθούν σε ιδρύματα στη Θεσσαλονίκη.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου από τις 10:00 έως τις 14:00 στην Πλατεία Αριστοτέλους κάτω από την οδό Μητροπόλεως. Οι πολίτες μπορούν να συμμετέχουν προσκομίζοντας παιχνίδια κάθε είδους, για παιδιά όλων των ηλικιών, τα οποία μπορεί να είναι καινούρια ή χρησιμοποιημένα που είναι σε καλή κατάσταση.

Τα παιχνίδια που θα συγκεντρωθούν, θα παραληφθούν από υπαλλήλους της Αντιπεριφέρειας Θεσσαλονίκης και συνεργάτες της ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και θα μοιραστούν σε ιδρύματα όπως τα Παιδικά Χωριά SOS, η Εταιρεία Σπαστικών και το Παπάφειο.

Για την προγραμματιζόμενη δράση ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας δήλωσε: « Οι φετινές γιορτές είναι οι πιο δύσκολες για όλες τις ελληνικές οικογένειες, υπάρχουν όμως και παιδιά που ζουν σε ιδρύματα, χωρίς οικογένεια και έχουν ανάγκη τη βοήθεια και συμπαράστασή μας. Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας το Σάββατο να φέρουν παιχνίδια τα οποία δεν τους είναι πλέον χρήσιμα προκειμένου να τα δώσουμε σε παιδιά τα οποία τα έχουν πραγματικά ανάγκη. Με την ενίσχυση και τη συμμετοχή όλων, θα καταφέρουμε να κάνουμε πράξη το μήνυμα της αγάπης και της αλληλεγγύης για όλους, ενόψει των Χριστουγέννων.

Θέλω να ευχαριστήσω τον όμιλο Σκάι, την Εθνική Τράπεζα, της ένωση Μαζί για το Παιδί και το Ράδιο Θεσσαλονίκη για την πολύτιμη συνδρομή τους στην κοινή διοργάνωση αυτής της δράσης».

Στην εκδήλωση θα συμμετέχει η Χορωδία του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...