Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Κοινωνικό Φροντιστήριο από τον δήμο Λαμιέων



Στη δημιουργία «Κοινωνικού Φροντιστηρίου» προχωρεί ο Δήμος Λαμιέων, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Δ/νση Εκπ/σης Στερεάς Ελλάδας, τις Δ/νσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, τους συλλόγους διδασκόντων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, το σύλλογο συνταξιούχων εκπαιδευτικών καθώς και το σύλλογο ιδιοκτητών φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο, θα παρέχει, πέραν των ωρών σχολικής διδασκαλίας, απογευματινή πρόσθετη διδακτική υποστήριξη σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Το Κοινωνικό Φροντιστήριο, απευθύνεται σε μαθητές οικογενειών που αυτή την εποχή έχουν πρόβλημα να ανταποκριθούν στα έξοδα της φροντιστηριακής διδασκαλίας (άνεργοι, μονογονεϊκές οικογένειες, οικογένειες χαμηλού εισοδήματος, κ.α.).

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς, θα μπορούν από την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012 να προμηθευτούν από το Δήμο Λαμιέων (Γρ. Αντιδημάρχου κ.Μουστάκα) ή την ιστοσελίδα του Δήμου Λαμιέων (www.lamia-city.gr) τις σχετικές αιτήσεις με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, προκειμένου αφού τα συμπληρώσουν να τα καταθέσουν μέχρι 10 Δεκεμβρίου 2012 στο Δημαρχείο (Φλέμινγκ & Ερυθρού Σταυρού, 1ος όροφος) στην υπεύθυνη κα Σοφία Χαρώνη τηλ. 2231351001, κατά τις εργάσιμες ημέρες & ώρες.

Να σημειωθεί ότι το Κοινωνικό Φροντιστήριο, θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου του 2013 μέχρι το τέλος του σχολικού έτους.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...