Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Το χριστουγεννιάτικο bazaar της ΕΛΕΠΑΠ στο Σύνταγμα



Τα Χριστούγεννα έρχονται νωρίτερα φέτος: Δευτέρα και Τρίτη στην καρδιά της πόλης, στο μετρό του Συντάγματος το bazaar της ΕΛΕΠΑΠ περιμένει το κοινό να κάνει ευφάνταστα ψώνια, να διασκεδάσει, να κερδίσει δώρα, αλλά πάνω απ' όλα να στηρίξει τα παιδιά που έχουν την ανάγκη όλων μας.

Η ΕΛΕΠΑΠ, με 75 χρόνια συνεχούς δράσης και προσφοράς στα παιδιά με κινητικά προβλήματα, διοργανώνει ένα bazaar με αγάπη και εκπλήξεις, περιμένοντας το κοινό της Αθήνας να στηρίξει τα παιδιά με αναπηρία που αυτή την εποχή έχουν περισσότερο παρά ποτέ ανάγκη την προσφορά όλων μας. Με υπέροχες μουσικές και εκπλήξεις το bazaar θα προσφέρει προς πώληση χριστουγεννιάτικα δώρα, στολίδια, πορσελάνες, χειροποίητες κατασκευές, διακοσμητικά είδη, ενδύματα καινούργια και μεταχειρισμένα, παιδικά ρούχα, τραπεζομάντηλα, accessories, μαρμελάδες και γλυκά, κρασιά, βιβλία, μικρούς ζωγραφικούς πίνακες, από τα χέρια των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ, χριστουγεννιάτικες κάρτες, καθώς και το γούρι της ΕΛΕΠΑΠ για το 2013.

Επιπλέον θα υπάρξει λαχειοφόρος αγορά με δώρο ένα Toyota Aygo. To bazaar θα πραγματοποιηθεί Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου και Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί ως τις 8 το βράδυ. Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του δύσκολου, καθημερινού αγώνα της ΕΛΕΠΑΠ, με διαρκή στόχο τα «Βήματα Ζωής» για το Παιδί με Αναπηρία. Είναι χαρακτηριστικό ότι 1 στα 2 ευρώ που χρειάζεται η ΕΛΕΠΑΠ για τη λειτουργία της και την προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στα παιδιά της, προέρχονται από δωρεές της κοινωνίας και του επιχειρηματικού κόσμου.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...