Τετάρτη, 2 Ιανουαρίου 2013

Δωρεάν Μαθήματα Λυρικού ΤραγουδιούΤο ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ και η διεθνούς φήμης υψίφωνος κυρία ΖΑΝΕΤ ΠΗΛΟΥ προσφέρουν μία εβδομάδα δωρεάν μαθήματα Λυρικού Τραγουδιού σε επιλεγμένους νέους καλλιτέχνες, απόφοιτους και τελειόφοιτους Ωδείων.

Τα μαθήματα θα διεξαχθούν την εβδομάδα 7 με 11 Ιανουαρίου 2013, ώρες 11:00 με 15:00 στην Αίθουσα Διδασκαλίας της Μουσικής Βιβλιοθήκης του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Θα διδαχθεί ιταλικό και γαλλικό ρεπερτόριο και Μότσαρτ. Το σεμινάριο θα κορυφωθεί με μία συναυλία των μαθητών, που θα δοθεί στην ίδια αίθουσα, το Σάββατο 12 Ιανουαρίου στις 18:00.

Η είσοδος στα μαθήματα και στη συναυλία είναι ελεύθερη για το κοινό.

Το Masterclass απευθύνεται σε νέους λυρικούς καλλιτέχνες, που έχουν Δίπλωμα Μονωδίας ή βρίσκονται στην τάξη του Διπλώματος. Οι μαθητές θα πρέπει να έχουν μελετήσει καλά 3 έργα επιλογής τους από το ρεπερτόριο που θα διδαχθεί, δηλαδή: ιταλική και γαλλική όπερα, Μότσαρτ, γαλλικό τραγούδι.

Οι ενδιαφερόμενοι ενδέχεται να κληθούν σε ακρόαση εντός του Δεκεμβρίου. Τόσο για την ακρόαση όσο και για την αποδοχή τους ή μη στο σεμινάριο, θα ειδοποιηθούν εγκαίρως από τη Γραμματεία.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος, παρακαλούνται να αποστείλουν συμπληρωμένη την ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στη Γραμματεία του Σωματείου στο mcallas@megaron.gr ή στο fax 210 72 82 623. Για όποια άλλη διευκρίνιση, μπορείτε να τηλεφωνείτε στο 210 72 82 566 (10:00 - 15:00).

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...