Τετάρτη, 2 Ιανουαρίου 2013

Ένας σύγχρονος άγγελος δίπλα στις άπορες οικογένειες!


dhl

Σύλλογοι, φιλανθρωπικά σωματεία, οργανώσεις έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό αυτές τις μέρες προσφέροντας αγάπη και αλληλεγγύη! Αυτό που έκανε όμως ένας υπάλληλος μεταφορικής εταιρείας κούριερ ξεπερνάει σε δύναμη και προσφορά όλους μας! Υπάλληλος κούριερ που μοιάζει περισσότερο με σύγχρονο άγγελο…

Ο Δημήτρης Αποστολάκης που όλη μερα είναι με μια μηχανή και μεταφέρει δεματα για την DHL είχε την ιδέα να μαζέψει υλικό, τρόφιμα και παιγνίδια και τις ώρες που δεν εργαζόταν να τα μοιράσει σε ιδρύματα και άπορες οικογένειες!

Ήταν τέτοια η ανταπόκριση που πήγε Δύο φορτηγά πράγματα στη στέγη Ανηλίκων Ηρακλείου και σε 25 οικογένειες! Μόνος του!

«Η ιδέα ήταν δική μου και σκέφτηκα να το Κάνω. Αλλά βοήθησαν πολλοί συνάδελφοι και φίλοι και βεβαια η εταιρεία που μου έδωσε χώρο και μεσα για να τα μεταφέρω» είπε στο CRETALIVE ο Δημήτρης Αποστολάκης που λόγω σεμνότητας δεν θέλει να πάρει τους επαίνους που του αξίζουν!
«Ο έπαινος ανήκει σε όλους αυτούς που προσέφεραν! Εγώ το μόνο που έκανα είναι να τα μαζέψω και την ώρα που δεν δούλευα να τα μεταφέρω σε Κάθε οικογένεια ξεχωριστά, στη στέγη Ανήλικων» αναφέρει ο Αποστολάκης που προσθέτει ότι ‘η εταιρεία του, οι συνάδελφοί του, το Ράδιο Κρήτη με τις εκπομπές του, αλλά και το BALOO βοηθησαν τα μέγιστα για να μαζευτεί τόσο υλικό.
«Δεν υπάρχει κούραση. Κι ας καθόμασταν να χωρίζουμε πράγματα και να τα μεταφέρουμε. Ευχαρίστως θα το ξανάκανα. Το χαμόγελο των παιδιών που συνάντησα όταν τους πήγαινα τα πράγματα δεν πληρώνεται με τίποτα. Δεν το αλλάζω με τον κόσμο όλο» λέει ο Δημήτρης Αποστολάκης που πριν δύο χρόνια βραβεύτηκε ως ο καλύτερος υπάλληλος κούριερ στην Ελλάδα!

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...