Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2011

Κίνηση ανθρωπιάς από τον Δήμο Κερατσινίου

Χείρα βοηθείας σε πολίτες που το έχουν ανάγκη τείνει ο δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας. Πρόσφερε περίπου 400 δωροεπιταγές αξίας 40 ευρώ η καθεμία, για την αγορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης ενώ με την πολύτιμη βοήθεια εθελοντών και κοινωνικών λειτουργών μοίράσε τρόφιμα, φρούτα και λαχανικά, που συγκεντρώθηκαν με την ευγενική χορηγία της Πρωτοβάθμιας Επαγγελματικής Ένωσης Πωλητών Α΄ Λαϊκής Αγοράς Πειραιά.

Την ημέρα των Χριστουγέννων, επίσης, ο Πειραϊκός Φαρμακευτικός Σύλλογος προσέφερε συσσίτιο σε 120 άπορους που μοίρασαν οι εθελοντές του δήμου.

«Τα Χριστούγεννα για εμάς τους Έλληνες είναι μια μεγάλη οικογενειακή εορτή. Δυστυχώς κάποιοι συμπολίτες μας δεν έχουν αυτήν τη δυνατότητα λόγω σοβαρών οικονομικών προβλημάτων. Σε αυτούς είναι που πρέπει να δώσουμε, όσο πιο πολλή αγάπη μπορούμε. Για το λόγο αυτό προσπαθήσαμε να εξασφαλίσουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης και να τα μοιράσουμε σε όλους εκείνους που τα έχουν πραγματικά ανάγκη», τόνισε ο δήμαρχος Κερατσινίου- Δραπετσώνας, Λουκάς Τζανής.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...