Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Ο διαγωνισμός του YouTube για ταινία μικρού μήκους


Το Your Film Festival, είναι ο νέος διαγωνισμός του YouTube ο οποίος προσφέρει στην καλύτερη ταινία μικρού μήκους 500.000 δολάρια.

Όλοι οι επίδοξοι σκηνοθέτες και σεναριογράφοι θα πρέπει να καταθέσουν τις προτάσεις τους από τις 2 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 31 Μαρτίου και στη συνέχεια οι δημιουργίες τους αναμένεται θα αξιολογηθούν με βάση το σενάριο/concept.

Η Google δεν έχει βάλει κάποια θεματολογία οπότε ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει τοι θέλει, το μόνο που θα πρέπει να προσέξουν οι ενδιαφερόμενοι είναι οτι τα βίντεο θα πρέπει να έχουν διάρκεια μέχρι 15 λεπτά και δεν θα πρέπει να έχουν δημοσιοποιηθεί πριν την πρωτοχρονιά του 2010.


Στη συνέχεια αφού η κριτική επιτροπή YouTube δει όλα τα βίντεο των συμμετεχόντων θα επιλέξει τα 50 καλύτερα, τα οποία στη συνέχεια θα μπορούν να τα ψηφίσουν οι χρήστες του Youtube.

Τα 10 δημοφιλέστερα βίντεο θα προβληθούν στο Φεστιβάλ Βενετίας, ενώ το καλύτερο θα κερδίσει 500.000 δολάρια και ο δημιουργός του, θα έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί με το σκηνοθέτη Ridley Scott και την ομάδα του για να πάει την ιδέα του ένα βήμα παραπέρα.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να  μπουν εδώ και να δηλώσουν συμμετοχή.

via

2 σχόλια:

  1. εδω γραφει μεχρι το 2010 δηλαδη δεν ισχυ για το 2012

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο κείμενο αναφέρεται πως δεν θα πρέπει να τα έχει δημοσιεύσει ο ενδιαφερόμενος πριν το 2010. Αν έχετε ετοιμάσει κάτι το οποίο δεν το έχετε ''ανεβάσει'' φυσικά και μπορείτε να το στείλετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...