Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Δωρεάν ξενάγηση στο Ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης


Δωρεάν ξενάγηση στο Ιστορικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν 100 άτομα την ερχόμενη Κυριακή 19 Φεβρουαρίου. Η ξενάγηση-περίπατος διοργανώνεται από το Σύνδεσμο Ξεναγών Θεσσαλονίκης, με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τουριστικού Ξεναγού (21η Φεβρουαρίου).


Η εκδήλωση, με τίτλο «Το Ευ Ζην της παλιάς Θεσσαλονίκης» πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, Παιδείας και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης και εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων του Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης.

Η ξενάγηση θα περιλαμβάνει επίσκεψη σε χαρακτηριστικά σημεία και αναφορές στην Θεσσαλονίκη του χθες, σε σχέση με την ψυχαγωγία και την γαστρονομία.

Σημείο συνάντησης θα είναι η είσοδος της νέας προβλήτας στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, στις 10:00 π.μ.
Ο περίπατος θα καταλήξει στο Κέντρο Ιστορίας του Δήμου Θεσσαλονίκης (Μέγαρο Μπίλλη, Πλατεία Ιπποδρομίου), όπου θα πραγματοποιηθεί προβολή οπτικού υλικού, σχετικού με τα ήθη και τα έθιμα των κοινοτήτων της πόλης.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση θα είναι δωρεάν και θα είναι δυνατή μόνον κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο τηλεφωνικό νούμερο 6944 411994 – κ. Φωτεινή Λυκισά.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...