Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Και ο δήμος Κορδελιού-Ευόσμου στο «κίνημα της πατάτας»

patates_paragogoi_maxi_aftodioikisi.png

Στη δημιουργία δικτύου κοινωνικής αλληλεγύης για τη διάθεση φθηνών αγροτικών προϊόντων προχωρά ο δήμος Ελευθερίου-Κορδελιού, ξεκινώντας τη δράση του με τη διανομή 50 τόνων πατάτας Νευροκοπίου σε τιμή παραγωγού (0,25 λεπτά/κιλό), το Σάββατο 17 Μαρτίου.
Η διανομή της φθηνής πατάτας σε όσους καταναλωτές παραγγείλουν από πριν, θα γίνεται από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 μετά το μεσημέρι σε δύο σημεία (από 25 τόνους έκαστο) και συγκεκριμένα στην οδό Παπάγου, μπροστά στο 1ο Λύκειο (για τη δημοτική κοινότητα Κορδελιού) και στην Ηρώων Πολυτεχνείου με προσέλευση από την οδό Εθνικής Αντίστασης (για τη δημοτική κοινότητα Ευόσμου).

Οι παραγγελίες θα γίνονται μόνον μέσω διαδικτύου, στην ιστοσελίδα του Δήμου www.kordelio-evosmos.gr., από τη Δευτέρα μέχρι τις 14/3. Ανώτατο όριο παραγγελίας θα είναι τα 60 κιλά- δηλαδή τρεις σάκοι κατ' άτομο- και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οσοι δεν προλάβουν την πρώτη διανομή πατάτας θα ενημερωθούν έγκαιρα για την επόμενη. Στο μέλλον η πρωτοβουλία αναμένεται να επεκταθεί και σε άλλα προϊόντα.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...