Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2012

Δωρεάν τέστ Παπανικολάου σε γυναίκες Ρομά στην Αλεξάνδρεια


Το Ιατροκοινωνικό Κέντρο Φροντίδας Ρομά Δήμου Αλεξάνδρειας, στο πλαίσιο ανάπτυξης δράσεων για την πρόληψη και την προαγωγή της υγείας των δημοτών και κατοίκων Ρομά της περιοχής, θα πραγματοποιήσει, σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας, δωρεάν τεστ Παπανικολάου σε γυναίκες Ρομά την Τετάρτη 28 Μαρτίου από 9:00 έως 14:00.

Οι εξετάσεις θα γίνουν στα γραφεία του Ιατροκοινωνικού Κέντρου Φροντίδας Ρομά που βρίσκονται στην Πλατεία Παπαντωνίου του συνοικισμού Αγίου Γεωργίου της Αλεξάνδρειας, από ειδικευμένες μαίες του Μαιευτικού-Γυναικολογικού Τμήματος του Κέντρου Υγείας, στο πλαίσιο του Εθνικού Προγράμματος προσυμπτωματικού ελέγχου για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας (Εθνικό Σχέδιο Δράσης για το καρκίνο 2011-2015, του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης).

Για περισσότερες πληροφορίες οι γυναίκες που επιθυμούν να εξεταστούν παρακαλούνται να απευθύνονται στο Ιατροκοινωνικό Κέντρο Φροντίδας Ρομά του Δήμου Αλεξάνδρειας, που λειτουργεί καθημερινά, Δευτέρα έως και Παρασκευή, από 7.00 έως 15.00 (τηλέφωνο: 2333023114). Επίσης μπορούν να απευθύνονται στο Μαιευτικό-Γυναικολογικό τμήμα του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας (τηλέφωνο: 2333350024).

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...