Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Και ο δήμος Καλαμαριάς στο κίνημα της "πατάτας"

Και ο δήμος Καλαμαριάς στο κίνημα της "πατάτας"!

Στο κίνημα της... πατάτας μπαίνει και ο δήμος Καλαμαριάς, στο πλαίσιο της στήριξης οικογενειών που πλήττονται από την οικονομική κρίση.

Την επόμενη Δευτέρα λοιπόν, 12 Μαρτίου, από τις 9:30 μέχρι τις 14:00, το σώμα Εθελοντών της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης & Δημόσιας Υγείας, ο καθηγητής του τμήματος marketing αγροτικών προϊόντων της Γεωπονικής Σχολής του Α.Π.Θ. Χρήστος Καμενίδης και οι μεταπτυχιακοί φοιτητές θα βρίσκονται μαζί με τους παραγωγούς της Άνω Βροντούς Σερρών για τη διάθεση πατάτας σε τιμή παραγωγού στην περιοχή Ν. Κρήνης, στις καπναποθήκες που βρίσκονται στη συμβολή των οδών Εφέσσου με Κανάρη.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 2313 314.511,502- 504 ή στείλτε με e-mail στο   patata@kalamaria.gr συμπληρωμένο το έντυπο παραγγελίας που θα βρείτε στο www.kalamaria.gr, την Πέμπτη και την Παρασκευή από τις 9:00 έως τη 13:30.

Οι προσπάθειες του σώματος Εθελοντών της Αντιδημαρχίας συνεχίζονται για την διάθεση και άλλων προϊόντων σε τιμή παραγωγής (ρύζι, λάδι, αμνοερίφια, κ.α.).

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...