Δευτέρα, 21 Μαΐου 2012

Δ. Παύλου Μελά: Συγκεντρώθηκαν 2,5 τόνοι τροφίμων για απόρους

Δ. Παύλου Μελά: Συγκεντρώθηκαν 2,5 τόνοι τροφίμων για απόρους

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και αυτό το θεατρικό σαββατοκύριακο του δήμου Παύλου Μελά.
Εκατοντάδες θεατών κατέκλυσαν τα δύο δημοτικά θέατρα («Έλλη Παπαπαναγιώτου» και στο Κέντρο Πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης) για να απολαύσουν τις παραστάσεις του Θεατρικού Εργαστηρίου (τμήμα Πολίχνης) του δήμου «Ποια Ελένη» και της θεατρικής ομάδας «Καπνομάγαζο» «ένας υπουργός στο μπαούλο μας»

Και αυτό το διήμερο οι θεατές αντί εισιτηρίου έφεραν τρόφιμα για το Κέντρο Διάθεσης Ειδών & Τροφίμων του δήμου. Στον 1,2 τόνο της προηγούμενης βδομάδας προστέθηκε άλλος ένας τόνος τροφίμων ανεβάζοντας στους 2,5 τόνους το συνολικό απόθεμα τροφίμων, τα οποία θα διατεθούν σε πολίτες που το έχουν ανάγκη.

«Ακόμη μία φορά οι δημότες του Παύλου Μελά έδειξαν την έμπρακτη αλληλεγγύη τους στις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής να στηρίξει τις αδύναμες κοινωνικά ομάδες. Φάνηκε ότι ο ατομισμός και η αδιαφορία έχουν ηττηθεί. Υποσχόμαστε να συνεχίσουμε τις προσπάθειες αυτές. Ήδη στεκόμαστε αρωγοί των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη. Θα συνεχίζουμε το δίκαιο αγώνα μας ακόμη πιο δυναμικά ενεργοποιώντας τα αλληλλέγγυα συναισθήματα για τα οποία όλοι αδιαφορούσαν» δήλωσε μετά την παράσταση ο δήμαρχος Διαμαντής Παπαδόπουλος.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...