Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012

Ευκαιρίες εργασίας για Έλληνες στη Γερμανία

Ευκαιρίες εργασίας για Έλληνες στη Γερμανία

Εκδήλωση για την ενημέρωση Ελλήνων νοσηλευτών και ιατρών, καθώς και πτυχιούχων της Ιατρικής Σχολής, που επιθυμούν να εργαστούν ή να συνεχίσουν την ειδικότητά τους στη Γερμανία οργανώνει την Τρίτη 22 Μαΐου, ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Απασχόλησης EURES της Ελλάδας και με την Υπηρεσία EURES της Γερμανίας.

Θα παρευρεθούν οι εκπρόσωποι των νοσοκομείων Katholische Kliniken Kleve, LVR-Klinik Bedburg-Hau, Katholische Hospitalvereinigung Weser-Egge gGmbH, SLK-Kliniken Heilbronn GmbH Klinikum am Plattenwald, Universitätsklinikum Aachen (UKA), BeneVit Pflege in Hessen GmbH Haus Rosengarten, Senioren-Appartments am Isar Hochufer, που επιθυμούν να προσλάβουν Έλληνες γερμανόφωνους νοσηλευτές και ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, με σκοπό να εργαστούν ή να συνεχίσουν την ειδικότητά τους στη Γερμανία.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνουν παρουσιάσεις των νοσοκομείων και θα υπάρξει η δυνατότητα συνεντεύξεων, προσωπικής επικοινωνίας και παράλληλα προώθησης των βιογραφικών σημειωμάτων στους εργοδότες των νοσοκομείων. Επιπλέον, δύο σύμβουλοι EURES της Γερμανίας, θα παράσχουν γενικές πληροφορίες για θέματα που αφορούν τις συνθήκες διαβίωσης και εργασίας στη Γερμανία.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 10:00 έως τις 17:30, ταυτόχρονα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και θα φιλοξενηθεί στην Αθήνα στο Ξενοδοχείο New Hotel (Φιλελλήνων 16 Σύνταγμα) και στην Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 24 Μαΐου 2012 στο Capsis Hotel (Mοναστηρίου 18). Το πρόγραμμα της εκδήλωσης βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Ο.Α.Ε.Δ. www.oaed.gr, στο χώρο «θέσεις εργασίας στην Ευρώπη» στο EURES www.eures.europa.eu, στο πρόγραμμα εκδηλώσεων καθώς και στη σελίδα «Eures Greece» στο facebook.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...