Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Δωρεάν περίθαλψη ανασφάλιστων καρκινοπαθών στην Αθήνα


Tην περίθαλψη ανασφάλιστων καρκινοπαθών αναλαμβάνουν από αυτή την εβδομάδα - κάθε Τετάρτη απόγευμα - γιατροί και νοσηλευτές του Νοσοκομείου Σωτηρία, σε συνεργασία με το ιατρείο της Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του ΣΚΑΪ «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στην Υγεία».

Οι ενδιαφερόμενοι θα απευθύνονται στο ιατρείο της Κοινωνικής Αποστολής, στην οδό Σεβαστουπόλεως 113 ή στο τηλέφωνο 210 3847374 καθημερινά 9 το πρωί με 5 το απόγευμα - πλην Σαββάτου και Κυριακής. Επίσης, μπορούν να απευθύνονται στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο εντός της πρώην Αμερικανικής Βάσης Ελληνικού.

Όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ 100,3 ο διευθυντής της Ογκολογικής Μονάδας Κωνσταντίνος Συρίγος, η πρωτοβουλία αυτή δεν θα επιβαρύνει τον προϋπολογισμό του νοσοκομείου καθώς έχουν εξασφαλιστεί ήδη μέσω χορηγιών τα απαραίτητα φάρμακα και υλικά.

Ο κ. Συρίγος, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, έκανε λόγο για ένα πιλοτικό πρόγραμμα, το οποίο, όπως εκτίμησε, θα εξυπηρετεί περίπου 5-10 άτομα την εβδομάδα.
Διαβάστε περισσότερα για το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στην Υγεία» ΕΔΩ.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...