Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2012

Δωρεάν εξετάσεις για καρκίνο του προστάτη στο ΙασώΔωρεάν κλινικές εξετάσεις από εξειδικευμένους Ουρολόγους παρέχει σε 120 άνδρες το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου το ΙΑΣΩ General με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Προστάτη.

Επιπλέον, προσφέρει :

- διενέργεια του Oλικού PSA, δωρεάν για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ και σε τιμή 15€ για τους μη ασφαλισμένους (στον ΕΟΠΥΥ)

- έκπτωση έως 50% επί των ιδιωτικών τιμών για τον u/s nok (Ουροδόχου Κύστης-Νεφρά) και για το Free PSA.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν από την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου έως και την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 9 π.μ. -12 μ., να καλέσουν για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για να κλείσουν ραντεβού στο τηλέφωνο 210 650 2090. Σημειώνεται ότι η προσφορά αφορά 120 άτομα και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Στο πλαίσιο του προληπτικού ελέγχου για τον καρκίνο του προστάτη, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει το κοινό σε θέματα υγείας και πρόληψης, συστήνεται σε κάθε άνδρα 45 - 75 ετών, να κάνει μία φορά το χρόνο μέτρηση PSA ορού και κλινική εξέταση από Ουρολόγο. Ο έλεγχος αυτός, θα πρέπει να ξεκινάει νωρίτερα, δηλαδή από τα 43, ή ακόμη και από τα 40 έτη, εάν υπάρχει οικογενειακό ιστορικό της νόσου. Ο βασικός αυτός προληπτικός έλεγχος αποτελεί στις μέρες μας ίσως το μοναδικό μέσο έγκαιρης διάγνωσης και κατά συνέπεια έγκαιρης παρέμβασης σε τυχόν ανεύρεση του καρκίνου του προστάτη.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...