Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Το Φεστιβάλ Νέων Ολύμπου συνεχίζεται με δωρεάν είσοδο


Ξεκίνησε χθες με κάθε επισημότητα και με μεγάλες προσδοκίες το 2ο Φεστιβάλ Νέων Ολύμπου που πραγματοποιείται στο Πλατανόδασος Σπαρμού του δήμου Ελασσόνας, παρουσία πλήθος κόσμου, ενώ οι διοργανωτές καλούν τους νέους και όσοι αισθάνονται νέοι να παρακολουθήσουν δωρεάν τις πλούσιες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ.
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν χθες με μουσικά συγκροτήματα, συνδυάζοντας την ωραία ατμόσφαιρα της πανσελήνου, ενώ σήμερα Σάββατο οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν παιχνίδια και events και το απόγευμα εκ νέου συναυλίες. Ανάλογες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και αύριο Κυριακή, ενώ βασικός υποστηρικτής του Φεστιβάλ είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Στα πλαίσια της προβολής των εκδηλώσεων ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και η Αντιπεριφερειάρχης Ρένα Καραλαριώτου έδωσαν χθες συνέντευξη τύπου, παρουσία και των διοργανωτών, απευθύνοντας μαζικό κάλεσμα σε όλους.

Σύμφωνα με τον Κώστα Αγοραστό «η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει τις προσπάθειες των νέων, που είναι το οξυγόνο της ζωής αλλά και κάθε προσπάθεια που έχει ως στόχο την προβολή του Ολύμπου. Είμαι σίγουρος ότι το Φεστιβάλ Ολύμπου κάθε χρόνο θα αναβαθμίζεται και θα γίνει θεσμός».Από την πλευρά της η Αντιπεριφερειάρχης Ρένα Καραλαριώτου δήλωσε πως «το Φεστιβάλ αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο για την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, ενώ αξιέπαινη είναι η πρωτοβουλία των νέων της Ελασσόνας να προβάλουν την περιοχή τους και να συνεργαστούν με φορείς που στέλνουν ξεχωριστά μηνύματα, όπως η ΜΚΟ «Μείνε Δυνατός».

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Φεστιβάλ κ. Δημήτρης Θεοδώρου ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές που πασχίζουν εδώ και καιρό για να είναι όλα τέλεια στον Όλυμπο και υποστήριξε πως «το πλήθος των εκδηλώσεων θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς». Τόνισε ακόμη και την σημασία που έχει για τους διοργανωτές η συνεργασία που εξελίσσεται με το Φεστιβάλ με την ΜΚΟ «Μείνε Δυνατός», η οποία στηρίζει ανθρώπους που παλεύουν με τον καρκίνο. Ο εκπρόσωπος της ΜΚΟ «Μείνε Δυνατός» Παναγιώτης Μιχαήλ αναφέρθηκε στο μήνυμα της παρουσίας της Οργάνωσης στο Φεστιβάλ που είναι «το ενδιαφέρον που πρέπει να δείξουν οι νέοι στην πρόληψη του καρκίνου». Να σημειωθεί ότι στην συνέντευξη τύπου παρέστη και ο περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Παιδής.

Γ. Ρούστας για την ''Ελευθερία''

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...