Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου 2012

Πολυιατρείο για δωρεάν εξετάσεις στη ΔΕΘΣτη φετινή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού συμμετέχει ως αποκλειστικός υποστηρικτής της ΜΚΟ «Γιατροί του Κόσμου», δημιουργώντας ένα πολυιατρείο στο οποίο θα προσφέρονται δωρεάν πρωτοβάθμιες ιατρικές εξετάσεις.

Το πολυιατρείο, που δημιουργήθηκε μέσα στο χώρο της Έκθεσης και αντικαθιστά την όποια άλλη εταιρική παρουσία του Ομίλου ΔΕΗ στην 77η ΔΕΘ, θα στελεχωθεί από έμπειρο ιατρικό προσωπικό, εθελοντές των «Γιατρών του Κόσμου», προσφέροντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα για παροχή δωρεάν πρωτοβάθμιων :

· παιδιατρικών,

· γυναικολογικών,

· οδοντιατρικών,

· οφθαλμολογικών,

· παθολογικών και

· καρδιολογικών εξετάσεων

Πέραν των δωρεάν πρωτοβάθμιων ιατρικών εξετάσεων, οι επισκέπτες του πολυιατρείου θα έχουν και την ευκαιρία ενημέρωσης και στήριξης του πολύτιμου έργου που επιτελούν οι «Γιατροί του Κόσμου».

Επίσης, η ΔΕΗ διέθεσε στους «Γιατρούς του Κόσμου» δωρεάν προσκλήσεις, προκειμένου ευπαθείς κοινωνικές ομάδες να αξιοποιήσουν τις υπηρεσίες που προσφέρει το πολυιατρείο, αλλά και να επισκεφθούν την 77η ΔΕΘ.

Το πολυιατρείο των «Γιατρών του Κόσμου» θα λειτουργεί καθημερινά από 8 έως και 16 Σεπτεμβρίου, με ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 16:00 – 22:00, Σάββατο & Κυριακή: 10:00 – 22:00, πλησιέστερη είσοδος: πύλη 1 (Εγνατία Οδός).

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...