Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Δωρεάν προμήθεια καυσόξυλων για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες από το δήμο Πολυγύρου



Σε προμήθεια καυσόξυλων των κατοίκων του προχωρεί ο Δήμος Πολυγύρου από τη Δευτέρα 3/9/2012 μέχρι και την Παρασκευή 21/9/2012. Η ποσότητα των καυσόξυλων που θα χορηγηθεί είναι 3 χωρικά κυβικά μέτρα ανά δικαιούχο και θα ικανοποιηθούν συνολικά 450 αιτήσεις των οικονομικά ασθενέστερων (τιμή χ.κ.μ. 16,08 ευρώ).

Δικαίωμα υποβολής αίτησης για το 2012 έχουν μόνο οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (συνταξιούχοι ΟΓΑ, πολύτεκνοι και τρίτεκνοι, μακροχρόνια άνεργοι, άτομα που έχουν αναπηρία σε ποσοστό μεγαλύτερο του 67% και στρατευμένοι οικογενειάρχες), οι οποίοι είναι μόνιμοι κάτοικοι της Δημοτικής Κοινότητας Πολυγύρου.
Οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσέλθουν με την αστυνομική τους ταυτότητα κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο δημαρχείο για να υποβάλουν τις σχετικές αιτήσεις τους. Απαραίτητο δικαιολογητικό που θα συνοδεύει την αίτηση των δικαιούχων είναι και φωτοαντίγραφο του εκκαθαριστικού σημειώματος της ΔΟΥ οικονομικού έτους 2012, καθώς και η πιο πρόσφατη μηνιαία απόδειξη σύνταξης για τους συνταξιούχους του ΟΓΑ.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...