Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Κοινωνικό Παντοπωλείο στη Λιβαδειά



Τη λειτουργία Κοινωνικού Παντοπωλείου, εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος, πρόκειται να θέσει ο Δήμος Λεβαδέων, με κεντρικό άξονα την ανακούφιση των οικονομικά αδύνατων πολιτών οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρά ζητήματα διαβίωσης εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας.

Η σύσταση και λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου αποτελεί πρώτιστα κοινωνική αλληλέγγυα δράση που το αποτύπωμά της εμφανίζει το βαθμό της κοινωνικής ευαισθησίας των τοπικών κοινωνιών. Σύμφωνα με το δήμο, το Κοινωνικό Παντοπωλείο θα προσφέρει στους δικαιούχους του, κυρίως τρόφιμα και προϊόντα μη ευπαθή, όπως γάλατα εβαπορέ, ρύζι, ζυμαρικά, αλεύρι, όσπρια, λάδι, ζάχαρη, κονσέρβες, παιδικές κρέμες, βασικά είδη καθαριότητας, όπως χαρτικά, απορρυπαντικά, σαπούνια, χλωρίνη, και είδη περιποίησης βρεφών όπως πάνες, μωρομάντηλα, κ.λπ., είδη ένδυσης και υπόδησης, σχολικά είδη καθώς και παιχνίδια, βιβλία, είδη οικιακής χρήσης.

Να σημειωθεί ότι όσοι ιδιώτες, επιχειρήσεις ή σύλλογοι επιθυμούν να συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου και να προσφέρουν κάποια από τα ανωτέρω είδη, να προσέρχονται στο δημοτικό κτήριο που βρίσκεται στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής στη Λιβαδειά όπου θα γίνεται η συγκέντρωση των ειδών και η οποία θα ξεκινήσει την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012, και ώρες από τις 9 έως τις 12 το πρωί.
Επισημαίνεται ότι οι δικαιούχοι πολίτες για να έχουν πρόσβαση στο Κοινωνικό Παντοπωλείο πρέπει να προμηθευτούν με σχετική κάρτα πρόσβασης από Δήμο Λεβαδέων. Αιτήσεις για την έκδοση της σχετικής κάρτας θα υποβάλλονται στο Δήμο Λεβαδέων από 3 Σεπτεμβρίου 2012 έως 3 Οκτωβρίου 2012.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο παροχής της κάρτας αλλά και για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, οι ενδιαφερόμενοι πολίτες παρακαλούνται να επικοινωνούν με τη Μαρίνα Κριμπά στο τηλέφωνο 22613 - 50841.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...