Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Συλλογή φαρμάκων για τα ιατρεία κοινωνικής αλληλεγγύης Θεσσαλονίκης


Εκδήλωση για τη συλλογή φαρμάκων στο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη

Εκδήλωση για τη συλλογή φαρμάκων, προκειμένου να διατεθούν στα ιατρεία κοινωνικής αλληλεγγύης στη Θεσσαλονίκη, διοργανώνουν η Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης, ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, η τηλεόραση του ΣΚΑΙ και το Ράδιο Θεσσαλονίκη.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Οκτωβρίου από τις 09:00 έως τις 14:00 στην Πλατεία Αριστοτέλους κάτω από την οδό Μητροπόλεως.

Καλούνται όλοι οι πολίτες να συμμετέχουν προσκομίζοντας φάρμακα τα οποία μπορεί να είναι είτε από το προσωπικό τους φαρμακείο που δεν τα χρειάζονται πια και δεν έχουν λήξει, είτε αγορασμένα από Φαρμακεία ειδικά για αυτόν τον σκοπό.

Για την προγραμματιζόμενη δράση ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας δήλωσε : "Στο πλαίσιο της κοινωνικής μας πολιτικής, προσπαθούμε με κάθε τρόπο να στεκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται και δεν μπορούν να ικανοποιήσουν ούτε τις βασικές τους ανάγκες. Τα ιατρεία κοινωνικής αλληλεγγύης εξυπηρετούν καθημερινά δεκάδες συμπολίτες μας, οι οποίοι έχουν μείνει ανασφάλιστοι και αδυνατούν να πληρώσουν την επίσκεψή τους στο γιατρό.

Το Σάββατο καλούμε όλους τους  Θεσσαλονικείς να στηρίξουμε έμπρακτα αυτή την προσπάθεια και να εξασφαλίσουμε φάρμακα πρώτης ανάγκης τα οποία θα ανακουφίσουν τους συμπολίτες μας. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, όσο και τον όμιλο Σκάι και το Ράδιο Θεσσαλονίκη για την πολύτιμη συνδρομή τους για την κοινή διοργάνωση αυτής της δράσης".

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...