Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Αναζήτηση Εργασίας: δωρεάν σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη


Δωρεάν Σεμινάριο: Αναζήτηση Εργασίας

Σε ποιους απευθύνεται
Σε όσους αναζητούν εργασία και θέλουν να βελτιώσουν την προσέγγιση τους και την εικόνα τους για να αυξήσουν τις πιθανότητες εύρεσης εργασίας.

Οι θέσεις του σεμιναρίου είναι περιορισμένες (5 άτομα) αλλά το σεμινάριο θα επαναλαμβάνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Στόχος του Σεμιναρίου
Να επιμορφώσει όσους βρίσκονται στην διαδικασία αναζήτησης εργασίας για τις πρόσφατες αλλαγές στα εργασιακά, για τις σύγχρονες τεχνικές αναζήτησης εργασίας και για τη σωστή σύνταξη του βιογραφικού με βάση το διαδεδομένο πρότυπο του Europass. Επίσης να συντελέσει στη βελτίωση των δεξιοτήτων επικοινωνίας και να προετοιμάσει για την αποτελεσματική συνέντευξη.

Βασικές Ενότητες
Οι Πρόσφατες Αλλαγές στα Εργασιακά
Σύγχρονες Τεχνικές Αναζήτησης Εργασίας
Βιογραφικό Σημείωμα: το πρότυπο Europass
Βασικές αρχές Διαπροσωπικής Επικοινωνίας
Η Αποτελεσματική Συνέντευξη

Τρόπος Διδασκαλίας
Διαδραστικό Σεμινάριο

Εισηγητής
Η Διαλεχτή Φωτοπούλου συνεργάζεται με την Analysis από το 1997 και έχει απασχοληθεί σε όλους τους τομείς της εταιρίας. Σήμερα παρέχει συμβουλές οργάνωσης-διοίκησης λογιστηρίου και ένταξης σε αναπτυξιακά προγράμματα. Έχει διδάξει επί σειρά ετών μαθήματα λογιστικής, διοίκησης και επικοινωνίας σε κολέγια της Θεσσαλονίκης καθώς και σε on-line μεταπτυχιακό προγράμμα του Πανεπιστημίου του Liverpool. Έχει επίσης εργαστεί ως ερευνητικός συνεργάτης στο Κέντρο Ερευνών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και έχει συμμετάσχει σε πλήθος επιστημονικών συνεδρίων στην Ευρώπη.
Σπουδές: Υποψήφια Διδάκτορας στην Μεταφορά Διοικητικής Γνώσης (Πανεπιστήμιο του Sheffield). Μεταπτυχιακό στην Λογιστική και Χρηματοοικονομικά (Πανεπιστήμιο του Manchester). Πτυχίο στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (Πανεπιστήμιο του Sheffield)

Τμήματα
Ολιγομελές τμήμα 5 ατόμων

Δηλώστε συμμετοχή εδώ ή καλέστε στο 2310550676

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...