Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2012

Δωρεάν είσοδος στην εκδήλωση μνήμης για τα ''Κόκκινα Φανάρια''Οι ηθοποιοί της ταινίας: Κατερίνα Χέλμη, Φαίδων Γεωργίτσης, Άννα Φόνσου, Γκέλυ Μαυροπούλου, Ελένη Ανουσάκη, Βαγγέλης Βουλγαρίδης, Μαρία Δημητριάδου, Λεωνίδας Νικολαΐδης, Γιάννα Σταυράκη....θα τιμήσουν την εκδήλωση.... Το σημαντικό βιβλίο του Γιώργου Καμβυσέλλη «Από τα ¨Κόκκινα Φανάρια¨ στο Περιβόλι της Παναγίας» που είναι η ζωή και το έργο του Λέσβιου θεατράνθρωπου Αλέκου Γαλανού σε έκδοση Αγίου Όρους, θα παρουσιαστεί στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Πρόκειται για μια συνδιοργάνωση από το Σύλλογο των Αποφοίτων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και την Ομοσπονδία Λεσβιακών Σωματείων Αττικής που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012 στις 7μμ, στο μεγάλο αμφιθέατρο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου, Ιερά οδός 75 στο Βοτανικό.

Εκπλήξεις αναμένονται από τους σπουδαίους ηθοποιούς που θα κοσμήσουν την εκδήλωση και από το φινάλε της βραδιάς.

Στην είσοδο του αμφιθεάτρου θα υπάρχει και μπουφές με προιόντα Λεσβιακής γης.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Η έκπληξη θα είναι στο τέλος με τη συμμετοχή των Μεσοτοπιτών Γλεντιστάδων τιμώντας το συμπατριώτη μας συγγραφέα Γιώργο Καμβυσέλλη και βέβαια και το σπουδαίο Λέσβιο Αλέκο Γαλανό που μεταξύ άλλων ήταν και εξαίσιος χορευτής που το λεγε η καρδιά του...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...