Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Δωρεάν μέτρηση σακχάρου στην Αίγλη του Ζαππείου



To Εθνικό Κέντρο Έρευνας, Πρόληψης και Θεραπείας του Σακχαρώδη Διαβήτη και των Επιπλοκών του (ΕΚΕΔΙ) με την υποστήριξη του NowDoctor (www.nowdoctor.gr) ως χορηγού επικοινωνίας, δίνει την ευκαιρία στους κατοίκους της Αθήνας και της ευρύτερης περιοχής της Αττικής να εξεταστούν ΔΩΡΕΑΝ και να μάθουν εάν πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη παρουσία κορυφαίων ιατρών και καθηγητών!

To NowDoctor είναι το νέο Ελληνικό εργαλείο στο διαδίκτυο, που επιτρέπει την ΔΩΡΕΑΝ αναζήτηση ιατρικού ραντεβού με ένα κλικ από την οθόνη του υπολογιστή. Με το NowDoctor η διαδικασία αναζήτησης ιατρικού ραντεβού δεν κοστίζει τίποτα και ολοκληρώνεται σε λίγα μόλις λεπτά!

Το πρόγραμμα των δωρεάν μετρήσεων

-Παρασκευή 9 και Σάββατο 10 Νοεμβρίου, ώρες 10:00 – 14:00 και 17:00 – 20:00
-Κυριακή 11 Νοεμβρίου, ώρες 10:00 – 14:00

Γνωρίστε τους κορυφαίους ιατρούς

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν κορυφαίοι επιστήμονες που θα ενημερώσουν τόσο το ιατρικό, όσο και το γενικό κοινό για όλες τις νεότερες εξελίξεις γύρω από το σακχαρώδη διαβήτη. Συγκεκριμένα, θα μιλήσουν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ε.ΚΕ.ΔΙ., Καθηγητής Παθολογίας, Ενδοκρινολογίας, Μεταβολισμού και Σακχαρώδη Διαβήτη των Πανεπιστημίων Αθηνών και Ουλμ Γερμανίας, Ακαδημαϊκός και Μέλος της Συγκλήτου της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Επιστημών και Τεχνών (EASA, Σάλτσμπουργκ - Αυστρία) κ. Σωτήριος Α. Ράπτης, ο Καθηγητής Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων του Ελληνικού Κοινοβουλίου κ. Δημήτριος Κρεμαστινός, η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Παιδικής Ενδοκρινολογίας – Νεανικού Διαβήτη Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Χριστίνα Κανακά – Gantenbein, ο Αναπληρωτής Καθηγητής Παθολογίας – Νεφρολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Δημήτριος Βλαχάκος, ο Αναπληρωτής Καθηγητής Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Αλέξανδρος Στρατηγός, η Επίκουρη Καθηγήτρια Ενδοκρινολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Μελπομένη Πέππα και ο Επίκουρος Καθηγητής Παθολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Παναγιώτης Χαλβατσιώτης.

Η διεξαγωγή του Προγράμματος από το Ε.ΚΕ.ΔΙ. γίνεται σε συνεργασία με την Ελληνική Ακαδημία Ιατρικής Επιμόρφωσης (Ε.Α.Ι.Ε.), το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Υγείας (European Institute of Health – E.I.H.), την Ελληνική Ομοσπονδία για το Διαβήτη (ΕΛ.Ο.ΔΙ.), το Ροταριανό Όμιλο Αθηνών (Ρ.Ο.Α.) και τους τοπικούς Ροταριανούς Ομίλους των επιλεγμένων πόλεων.

* Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δωρεάν εξετάσεις διαβήτη στην Αίγλη του Ζαππείου, μπορείτε να τηλεφωνείτε στο ΕΚΕΠΙ (213-2037400).

* Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν μέλη της ομάδας του NowDoctor και να γραφτούν ζωντανά (σε πραγματικό χρόνο) στο Ελληνικό εργαλείο που επιτρέπει την ΔΩΡΕΑΝ αναζήτηση ιατρικών ραντεβού στην Ελλάδα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο Ελληνικό εργαλείο ΔΩΡΕΑΝ εξεύρεσης ιατρικών ραντεβού στην Ελλάδα, μπορείτε να τηλεφωνείτε στο NowDoctor (210-8788090) ή να επισκέπτεστε το www.nowdoctor.gr

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...