Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Πρόσκληση αλληλεγγύης από δύο ραδιόφωνα του νομού Αρκαδίας


Πρόσκληση αλληλεγγύης από δύο ραδιόφωνα του νομού Αρκαδίας

Πρόσκληση αλληλεγγύης για τη στήριξη των οικονομικά αδύναμων πολιτών με την ενίσχυση των κοινωνικών δομών, που έχουν ήδη συσταθεί, απευθύνουν η Μητρόπολη Μαντινείας & Κυνουρίας, η Μητρόπολη Γόρτυνος & Μεγαλοπόλεως και ο δήμος Τρίπολης, μέσα από τετράωρες εκπομπές της Δημοτικής Ραδιοφωνίας και της ΕΡΑ Τρίπολης.

Οι δύο ραδιοφωνικοί σταθμοί της Αρκαδίας ενώνουν τις... φωνές τους στο σύνθημα «τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο, γι αυτό ενώνουμε τις δυνάμεις μας προσφέροντας περίσσευμα αγάπης σε συνανθρώπους μας, που δοκιμάζονται κι έχουν ανάγκη». Στο πλαίσιο αυτό, έχουν ξεκινήσει καμπάνια ευαισθητοποίησης των πολιτών και συγκέντρωσης τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης και ρουχισμού, για την ενίσχυση των κοινωνικών παντοπωλείων και της ιματιοθήκης, που λειτουργούν οι δύο μητροπόλεις της Αρκαδίας και η αντιδημαρχία Πρόνοιας του δήμου Τρίπολης.

Η δράση κορυφώνεται το Σάββατο και την Κυριακή 15 και 16 Δεκεμβρίου από τις 10:00 έως τις 14:00, με συγκέντρωση των προσφορών από επιχειρήσεις και πολίτες, στην Τρίπολη, στο ισόγειο του μητροπολιτικού ιερού ναού του Αγίου Βασιλείου, στην κεντρική πλατεία και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου, στην πλατεία Βαλτετσίου. Στη Δημητσάνα, στους χώρους του Εκκλησιαστικού Μουσείου και στη Μεγαλόπολη, στα γραφεία της Μητροπόλεως στην οδό Φιλοποίμενος.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...