Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2013

Δωρεάν μαστογραφίες για άπορες γυναίκες στον Κορυδαλλό


ejetash_mastou

Επαναλαμβάνεται η παροχή δωρεάν μαστογραφιών σε άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες από το Δήμο Κορυδαλλού, ως μέλους του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) και το Σύλλογο Φίλων Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγ. Ανάργυροι».

Η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών μέσω του Γραφείου Αγωγής & Προαγωγής Υγείας, μετά από την ανταπόκριση που είχε η συγκεκριμένη δράση και προσπαθώντας να καλύψει, στο μέτρο των δυνατοτήτων της, όσο το δυνατόν μεγαλύτερο πληθυσμιακό εύρος της ομάδας των ανασφάλιστων γυναικών, ζήτησε κι εξασφάλισε την επανάληψη της δράσης.

Η δράση που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος του Δήμου «ΣτηρίΖΩ- δράσεις αλληλεγγύης», αφορά σε άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες 40-69 ετών (με προτεραιότητα σε όσες έχουν θετικό οικογενειακό ιστορικό), ενώ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής γυναίκες που πάσχουν ήδη από καρκίνο του μαστού.

Παράλληλα εξασφαλίστηκαν από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες, πενήντα αντιγριπικά εμβόλια τα οποία θα πραγματοποιηθούν σε ανασφάλιστους και άπορους δημότες, που ανήκουν στις καλούμενες ομάδες υψηλού κινδύνου.

Πληροφορίες και εγγραφές: Γραφείο Αγωγής & Προαγωγής Υγείας 2104954814.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...