Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Κοινωνικό φαρμακείο και στον δήμο Ευόσμου -Κορδελιού



Σε λειτουργία έθεσε ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου το Κοινωνικό Φαρμακείο, το οποίο παρέχει δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη σε ανασφάλιστους δημότες.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο βρίσκεται στην οδό 25ης Μαρτίου και Φαιάκων στον Εύοσμο και λειτουργεί καθημερινά από τις 9 π.μ. – 5 μ.μ. (εκτός Σαββάτου και Κυριακής), εξυπηρετώντας τους Δικαιούχους εγγεγραμμένους δημότες.

Οι εγγραφές των δικαιούχων ανασφάλιστων δημοτών γίνονται δεκτές στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης του Δήμου, στην οδό Μαβίλη 6-8 με Πυθαγόρα (περιοχή ΙΚΑ Ευόσμου), τηλέφωνο: 2310 558505.

Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου απευθύνει κάλεσμα στους δημότες να συνδράμουν στην ενίσχυση του Κοινωνικού Φαρμακείου, προσφέροντας φάρμακα και φαρμακευτικό υλικό στο χώρο του Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Κορδελιού Ευόσμου (οδός 25ης Μαρτίου και Φαιάκων).

Η λειτουργία της κοινωνικής αυτής δομής εντάσσεται στο πλαίσιο συμμετοχής του Δήμου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα: «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ 2007-2013» – Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης, Θεματικός Άξονας 4: «Πλήρης Ενσωμάτωση του συνόλου του Ανθρώπινου Δυναμικού σε μια Κοινωνία Ίσων Ευκαιριών». Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την Προγραμματική Περίοδο 2007.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...