Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012

Πρωτοβουλία Δήμου Κορυδαλλού για φθηνά αμνοερίφια ενόψει Πάσχα


Με πρωτοβουλία του δημάρχου Κορυδαλλού Σταύρου Κασιμάτη, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τους κρεοπώλες της πόλης, με σκοπό να εξασφαλιστούν λόγω των εορτών του Πάσχα, φτηνά, ποιοτικά, ελληνικά αμνοερίφια, που να τηρούν όλους τους κανόνες της Δημόσιας Υγείας, για τους κατοίκους του Κορυδαλλού.

Στη συνάντηση, αναπτύχθηκε πλούσιος προβληματισμός που αφορούσε τόσο στη διασφάλιση των κανόνων δημόσιας υγείας, καθώς η πώληση των αμνοεριφίων και τα στάδια της διακίνησης, μεταφοράς, σφαγής, φόρτωσης και αποθήκευσης διέπεται από αυστηρούς Κοινοτικούς Κανονισμούς και Εθνική Νομοθεσία. Επίσης, ζητήθηκε από το δήμαρχο να υπάρχει ικανή ποσότητα ελληνικών αμνοεριφίων τις εορτές του Πάσχα και η εξασφάλιση των καλύτερων τιμών.

Οι κρεοπώλες του Κορυδαλλού διαβεβαίωσαν το δήμαρχο και τους δημότες της πόλης ότι θα εξασφαλίσουν ποιοτικά, ελληνικά αμνοερίφια στις καλύτερες δυνατές τιμές, σεβόμενοι τον ανταγωνισμό και τους καταναλωτές

Ο Δήμος Κορυδαλλού, με ανακοίνωσή του, καλεί όλους τους δημότες της πόλης να στηρίξουν τα καταστήματα του Κορυδαλλού, να αγοράσουν αμνοερίφια από τα κρεοπωλεία της πόλης και να αποφύγουν τα παράνομα σημεία πώλησης που δεν διασφαλίζουν τη δημόσια υγεία.

Διανομή λαδιού

Στο μεταξύ, διάθεση λαδιού σε πολίτες γίνεται σήμερα από το Δήμο Κορυδαλλού. Το λάδι προέρχεται από τον αγροτικό συνεταιρισμό Νεοχωρίου Λεύκτρου Μεσσηνίας, έχει ελεγχθεί από το Γενικό Χημείο του Κράτους (0 έως 0,2 οξύτητα) και διατίθεται σε συσκευασίες των πέντε λίτρων προς 14 ευρώ (2,80 ευρώ/λίτρο). Στην τιμή περιλαμβάνεται και ο ΦΠΑ. Η διανομή του λαδιού πραγματοποιείται από τους ίδιους τους παραγωγούς του Συνεταιρισμού έως στις 18.00 το απόγευμα στο δημοτικό πάρκιγκ (Γρ. Λαμπράκη και Πλαταιών).

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...