Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Βραδιά τζαζ μουσικής με δωρεάν είσοδο στη Θέρμη

Βραδιά τζαζ μουσικής με δωρεάν είσοδο στην κεντρικη πλατεία Θέρμης

Συναυλία τζαζ μουσικής με δωρεάν είσοδο για το κοινό πρόκειται πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 1η Ιουλίου και ώρα 19:30 στην πλατεία Παραμάνα της Θέρμης, με τη συμμετοχή της μπάντας Kick&Sticks.

Το νέο επίτευγμα της τζάζ Ορχήστρας Νέων (LJJO) και του διευθυντή ορχήστρας Wolfgang Diefenbach αποτελούν οι Kicks & Sticks. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις στις παγκόσμιες περιοδείες με συμμετοχές σε σημαντικά φεστιβάλ ανά τον κόσμο καθώς και οι παραγωγές για τηλεόραση και ραδιόφωνο στο πλευρό γνωστών σολίστ, αποτελούν ορόσημο για την μπάντα.Εμφανίστηκαν στην Ουγγαρία, στη Ρουμανία, στην Πολωνία, στη Ρωσία, στη Λιθουανία καθώς και στην Αυστραλία, στην Ιαπωνία, στην Κίνα, στο Βιετνάμ, στη Ν. Κορέα. Μια από τις καλύτερες στιγμές τους αποτελεί η εμφάνισή τους στην Αυστραλία, στο πλαίσιο του Sydney Domain Park Jazz Festival, μπροστά σε 80.000 θεατές.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον αριθμό 2310 889613 καθώς και στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις www.goethe.de/thessaloniki, www.landesjugendjazzorchesterhessen.de

Την εκδήλωση επιμελούνται το Γερμανικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης Γκαίτε και το Δημοτικό Ωδείο Θέρμης

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...