Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

4o διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου στην Αθήνα



To Tέταρτο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου ως τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου.


Στόχος, «η ανάδειξη του δημόσιου χώρου ως χώρου έκφρασης και επικοινωνίας, αλλά και η ανάδειξη και ανάπτυξη του Θεάτρου Δρόμου ως θεατρικό είδος με ιδιαίτερη δυναμική επικοινωνίας και πρωτότυπης και ουσιαστικής καλλιτεχνικής προσφοράς». Το Θέατρο Δρόμου HELIX φιλοδοξεί να δώσει εκ νέου στην τέχνη τη λαϊκή της διάσταση, οργανώνοντας για τέταρτη συνεχή χρονιά το Διεθνές Φεστιβάλ του, στο οποίο «όλες οι δράσεις αξιοποιούν τον δημόσιο χώρο ως κυρίαρχη σκηνογραφία και ως χώρο συνεύρεσης με ένα πολυάριθμο και πολυποίκιλο κοινό».

Οι παραστάσεις θα δοθούν σε διάφορες περιοχές του κέντρου της Αθήνας, από την πλατεία Καπνικαρέας ως το Θησείο και από το Μοναστηράκι ως τον Κεραμεικό και η είσοδος για το κοινό θα είναι δωρεάν. Μέρος θα πάρουν οι: Action & Play, dFault, Helix, Istfest Action Group, On the Spot, Sokak Sanatlari Atölyesі, Sol Para Τodos, Sold Out, Sweet Delay, WD, Αερηχώ, Βασιλική Καρακώστα, Γιάννης Αρβανίτης, Δημοτικό Θέατρο Μαραθώνα, Δραματική Σχολή Άκης Δαβής, Εθελοντές Καλλιτέχνες, Ενέδρα, Θεατρική Ομάδα Μπουφόνοι, Θέατρο του Μαρτίου, Κατερίνα Βαρδακαστάνη, Κέντρο Τέχνης Ευ Ζην- Δημήτρης Πανταζίδης, Κέντρο Τέχνης Παιδιού, Λίνα Καραμελίνα, Ομάδα Σαράβαλο, Ομάδα Τσόκαρα - Ανακλάσεις , Παραμυθοσέντουκο, Πολυθέαμα Κρόκο και Λίνο, Σπουδαστές Δραματικής Σχολής Δήμου Αγίας Βαρβάρας «Ιάκωβος Καμπανέλλης», Σχολή Θεάτρου «δήλος», Τα παιχνίδια της Ελίζας, Ω2 - 4frontal.

Για το πλήρες πρόγραμμα του ενδιαφέροντα θεσμού μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα www.istfest.gr.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...