Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Συγκέντρωση φαρμάκων για το Κοινωνικό Ιατρείο της Θεσσαλονίκης από την ΑΘ10


Φάρμακα για το Κοινωνικό Ιατρείο συγκεντρώνει η ΑΘ10

Φάρμακα για το Κοινωνικό Ιατρείο της Θεσσαλονίκης συγκεντρώνουν τα μέλη της Αυτόνομης Θύρας 10 του Ηρακλή.


Η ΑΘ10 καλεί τους φιλάθλους του Ηρακλή να προσκομίσουν φάρμακα και ιατρικό υλικό μέχρι και την 1/12, στα γραφεία του συνδέσμου, στην περιοχή της Αριστοτέλους.

Σε ανακοίνωση αναφέρεται: "Το κοινωνικό ιατρείο Θεσσαλονίκης είναι ένας χώρος στον οποίο μπορεί να πάει ο κάθε άνθρωπος και να τύχει δωρεάν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. "Είναι ένα ιατρείο που θα προσφέρει σε μόνιμη βάση, χωρίς καμιά απολύτως οικονομική επιβάρυνση για τους προσερχόμενους, πρωτοβάθμια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε όλους ανεξαιρέτως τους ανασφάλιστους και τους κοινωνικά αποκλεισμένους, Έλληνες και μετανάστες, επιδιώκοντας και πιέζοντας την πολιτεία να εξασφαλίζει δωρεάν και την αναγκαία κατά περίπτωση, δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια περίθαλψη, νοσηλεία και αποκατάσταση".

Το κοινωνικό ιατρείο βρίσκεται στην οδό Αισώπου 24 (βαρδάρη) και για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού μπορείτε να καλέσετε στο 2310 520386 ή να επισκευτείτε το site www.koinwniko-iatreio.gr

Επίσης με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε στον κόσμο του Ηρακλή οτι μετά από πρωτοβουλία του συνδέσμου μας και σε συνενόηση με την ΠΑΕ, ξεκινάει από την ερχόμενη Κυριακή κάτι το οποίο προσπαθούσαμε εδώ και αρκετό καιρό. Η διάθεση δωρεάν εισητηρίων για τους εντός έδρας αγώνες στο Παπάφειο ίδρυμα σε όλα τα παιδιά που βρίσκονται εκεί".

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...